finnlo
 
КОНТАКТИ       ФИТНЕС УРЕДИ ОНЛАЙН

ФИТНЕС УРЕДИ ФИНЛО

Иновативен фитнес дизайн
Под марката FINNLO се предлагат високотехнологични премиум клас кардио уреди, като кростренажори, бягащи пътеки, велоергометри, спининг байкове. И силови фитнес уреди, към които спадат мултифункционални комбинирани уреди, лежанки, уреди за коремни преси, дъмбели, лостове и много други спортни стоки. FINNLO MAXIMUM предлага професионално кардио и мултифункционално фитнес оборудване, покриващо най-високите стандарти в бранша. Под бранда FinnSpa се произвеждат инфрачервени сауни и масажни кресла.
Качеството на Finnlo проличава още при самото поизводство - от внимателния избор на най-добрите суровини до проследяване на най-малките детайли при производствения процес.
Solarshop-Sportingstore е официален вносител на Hammer и Finnlo за територията на България. В магазините има голямо разнообразие от велоергометри, кростренажори, бягащи пътеки, комбинирани уреди, лежанки, пейки, уреди за коремни преси, тежести, лостове, аксесоари и много други фитнес и спортни стоки.
Упражненията на фитнес уреди могат условно да се разделят на кардио и силови. Всеизвестно е, че от силовите тренировки се завишава метаболизмът, развива се едно красиво оформено мускулесто тяло, подобрява се хормоналият баланс, добива се добро самочувствие и настроение. Част от ползите от кардио упражненията са: повишаване на метаболизма, увеличаване на дихателния и сърдечен капацитет, укрепване на сърцето, подобряване на кръвообращението, намалявяне нивото на лошия холестерол, тялото започва да гори мазнини като предпочитан източник на енергия, намалява се стресът, понижаване на кръвното налягане.
hammer